lauantai 1. joulukuuta 2012

Hei hei mitä kuuluu?


Hei moi!
Mä en saa itsestäni irti mitään, en sitten mitään. Mutta onneksi puhelimella saa otettua kuvia randomeissakin paikoissa, joten kuvaterkut teksteineen :)
Oon viettänyt turhan monta yötä kirjastossa, mulle se vaan sopii parhaiten. Pitääpä taas mennä varmaan. Nyt kyllä olen vaan lepäillyt koko viikon. Vielä yksi 1500 sanan rutistus ja sitten se on ohi!
Tänään opetin taas suomea - voi kultamussukoita kun yrittävät tehdä tästä ihanasta kielestämme vieläkin vaikeampaa kuin se oikeasti on :P Opeteltiin sanomaan "Mitä teet olohuoneessa?", mutta koska se on englanniksi "what do you do in the living room", oppilas tuskasteli, että ihan kuin tuosta suomenkielisestä vastikkeesta puuttuisi jotain :P
Viikko sitten vietettiin Bristolin Suomi-juhlaa. Menossa mukana oli suomalaista ruokaa (ahhhhhh!!!); suomeksi laulanut brittityttö, josta olen superylpeä; suurlähettiläs; erinomainen voileipäkakku (brittijätkien kommentti: this is proper man food!!) ja maailman nopeinta letkajenkkaa Suomen-lipun ja diskopallon alla. Surreal but nice!
Tähän oikeasti kulminoituu mun koko brittielämä: Model UN x3, Masquerade x2, Nordic Baltic Networkin Suomi-nauhat ja random neon-bileasuste. Ja sotkuinen huone.
Piiiiitkästä aikaa kävin Bristolin keskustassa. Siellä pystyssä oli tietysti perinteinen German Christmas Market - kaupallisuutta kauheimmillaan.
Tänään kuitenkin kävin ihan oikeilla joulumarkkinoilla - paikalliset tuottajat myyvät hilloja, leipiä, lihaa, vihanneksia... Kaikkea tuoretta! Löysin isälle myös kasan joululahjoja: bristolilaista olutta ja luomu ginger beeriä, bathilaista juustoa, somersetilaisia chutney-mömmöjä sekä pieni Christmas Pudding. Ostan vielä päälle muutaman Bristolin punnan (kyllä, täällä on kaupungilla oma valuutta!) ja kirjan/kaksi, siinä on sitten yhdistetty isänpäivä-joulu-synttärilahja.
Törmättiin sattumalta myös jokavuotiseen Santa's on a Bike -tapahtumaan eli toista sataa motoristia pukeutuivat joulupukeiksi ja ajelivat ympäri Bristolin keskustaa. Tulin tosta niiiiiiin hyvälle mielelle, oli ihan mieletöntä katsoa noita taas. Aiemmin en oo saanu napattua kuvaa, mutta nyt oli puhelinkuvista edes pieni ilo. :)
Porukka kerää rahaa lastensairaalalle ja viime vuoden saldo oli £10 000. Very niiice!
Näitä meni mun ohi varmaan yli vartin ajan, kun venasin bussia. Jota ei ikinä tullut. Alko siinä vaiheessa sitten vähän ärsyttämään. Ja sitten tulin kotiin ja täällä meinaa jäätyä kans elävältä. Ihanat brittitalot.. ja saatoin tossa muutama tunti sitten saada sydänkohtauksen ja kiljua kurkku suorana, kun luulin, että mun selän takaa meni hiiri. Se olikin sitten mun tyyny, joka kaatu.. Hups. :P
Että sellasta mulle kuuluu :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, sä et ookkaan lopettanut bloggaamista! Pelästyin kun Bristol Diaries -linkki ei ole toiminut enää pitkään aikaan ja sitten löysin sattumalta tieni onneksi tänne, jee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, sori! kyllästyin siihen nimeen, kun eihän mulla ole täällä enää hirveen kauaa aikaakaan :) onneksi löysit!

      Poista