keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Pakkauspaniikki

Tässä sitä ollaan, siinä perinteisessä pakkauspaniikissa. Mulla on työn alla projekti, jossa myyn käyttämättömiä vaatteita nettikirppiksellä ja roudaan täältä mahdollisimman paljon kamoja pois, mukaanluettuna romaaneja, joita en ole edes lukenut, ja trikoopaitoja, joita on aivan liikaa. Mikä siinä on, että pitää hamstrata tavaraa? Mun pitää ehkä mennä Suomeen pääsiäisenä ihan vaan siks, että saan täältä kamat pois. Onneksi siinä vaiheessa tiedän jo, mitä teen ensi vuonna eli jos jään saarelle, ei tarvitse viedä ihan niin hirveästi pois.
Joululahjat on onneksi jo ostettu ja suurinpiirtein pakattu. Yksi kirja on vielä teillä tietämättömillä, mutta onneksi sekin tulee Suomeen. Jossain vaiheessa. Toivottavasti. Tänä vuonna oli oikeastaan todella helppoa hankkia lahjat: toiselle siskolle kelpaa Hollisterista mitä tahansa, toiselle voin ostaa oikeastaan mitä tahansa, mitä laittaisin ittelle päälle. Äiti saa vesikannun, jonka löysin oxfordilaisesta ravintolasta ja isä taas saa kasan paikallisia herkkuja: bathilaista makkaraa ja juustoa, bristolilaista olutta ja erilaisia.. hmm.. hillotyyppisiä mömmöjä :D sekä se kirja.
Musta muuten on aina hauska lentää tähän aikaan vuodesta Heathrowlta/Heathrowlle. BA:n lennot etenkin on aina täynnä mun ikäsiä nuoria naisia eli aivan selkeästi samassa elämäntilanteessa :P

Nyt on kuitenkin aika mennä nukkumaan. Huomenna pitää vielä siivota tää huone ja tiskata. Sitten taksilla kohti bussiasemaa ja sieltä Heathrowlle. Sitten ollaankin jo kylmässä ja pimeässä Suomessa! Hrr..

2 kommenttia:

  1. jee löysin taas sun blogin! luulin jo että oot lopettanut kun en löytänyt matkalaukussa -blogia enää, mutta onneksi olin väärässä :) mihin kaikkiin paikkoihin meinaat hakea maisteriopintoihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäää,mä olin satavarma, et vastasin tähän kommenttiin jo :O Suuret pahoittelut! Uusimmassa postauksessa onkin noi maisteripaikat lueteltu :)

      Poista