perjantai 16. marraskuuta 2012

THAT time of the year

Arvatkaas mikä aika vuodesta jälleen on? No tietenkin esseeaika! Eli, täällä ollaan taas, tekemässä koko yön rutistusta kirjastossa. Säännöt on selkeät: Pidän aina tasatunnein 10 minuutin tauon ja kirjoitan blogia. Työn alla on Kantin moraalifilosofiaessee. :)

23.04
Enää 700 sanaa sisältäen conclusionin ja puolet introductionista jäljellä! Mä niin aion saada tän tänään valmiiksi, muahahaa. Kuitenkin, muutamia huomioita mun elämästä:

 • Pesen pyykkiä sillon kun muistan eli sillon kun alusvaatteet loppuu. Sitten heitän ne lattialle viltin päälle, kun en ehdi viikata niitä kaappiin. Siksi mulla on jalassa aina eripari sukat, kun en ehdi etsiä oikeita pareja.
 • Mun päivärytmi (poislukien tälläset typerät yösessiot) menee silleen, että herään n.klo 9.30, otan bussin yliopistolle 10.30 ja lähen vikalla 12-bussilla klo 19.40 ja oon kotona kasilta. Siina dataan pari tuntia ja sitten pää tyynyyn. Ja sama alkaa alusta.
 • Oon hakenut 4 yliopistoon Iso-Britanniassa, 5 eri ohjelmaan. Vielä pitäisi rykäistä yksi hakemus, ja lähettää se. Seuraavaksi vuorossa ovat Suomi x2-3 ja Ruotsi x1, jotka aukeavat joulukuussa. Sen jälkeen vielä yksi. Saa nähdä miten käy! Yksi paikka mulle on jo auennut, mutta se olkoon varavaravaihtoehto.
00.04
Nyt mä lipsahdin vahingossa psykologian puolelle, hups. Niin ja päädyin vahingossa kattelemaan joululahjoja http://www.notonthehighstreet.com/ osoitteesta. Hups.

Mut kävin ottamassa vessassa ittestäni kuvan, ku mulla on niin tykki paita. Muotibloggari parhaimmillaan - asusteena vessaharja ja -pönttö.
Eilen oltiin muuten katsomassa yliopiston baarissa Swe-Eng-futismatsia. Meitä oli kymmenkunta jotenkin Nordic-networkiin liittyvää / kavereiden kavereita ja meillä oli naamoissa tietenkin Ruotsin liput. Mikäs siinä oli ollessa, kun Ruotsi vielä voittikin! Löydettiin myös uusi suomalainen - tai no okei, tää suomalainen löysi meidät. Jostain meitä vaan sikiää!

01.00
Miten on mahdollista, ettei Library Search anna tulokseksi Mill'n omia kirjoja vaan secondary sourceja? Anteeksi nyt vain, mutta haluaisin työntää pääni utilitarismisoppaan, joten voisitko kirjastohaku nyt tehdä yhteistyötä? Okei, nyt löysin, mut sitä ei oo tällä kampuksella. Hoh hoh. No, käytetään sitten secondary sourceja.

Viestittelin juuri pikkusiskon kanssa ja neiti oli menossa juuri nukkumaan Twilightleffan jäljiltä. Oli kuulemma mahti. Harmi vaan, ettei mulla oo aikaa mennä edes keskustaan, saatika sitten leffaan. Coldplay-leffanki jätin välistä, kun ei vaan pysty repee. Ja silti sitten tuhlaan aikaa kaikkeen turhanpäiväiseen, kuten blogien lukemiseen. Procrastination on paha kierre.

Viime viikolla käytiin Nordic-Baltic Networkin kanssa Ikeassa illallisella ja illan päätteeksi raahasin kotiin kasan kynttilöitä. Okei, no en nyt illan päätteeksi koska a) jäätiin yliopistolle katsomaan USA:n pressanvaaleja ja b) unohdin sitten kynttilät ja kirjat yliopiston baariin ja paniikissa soitin klo 5.55 kaverilla, että voitko hakea ne baarista. Onneksi poika oli vielä kampuksella, joten sain kynttilät ja kirjat seuraavana päivänä. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ja Obamakin voitti! Hip hei!

2.04
Eipä mulla mitään asiaa ole. Äiti lähetti mulle tänää (tai siis sain sen tänään) kasan salmiakkia ja pussin puuroriisiä! Woop! En tosin tiedä, miten saan syötyä pussillisen riisipuuroa, vähempikin olis riittänyt :P

En ole täällä taaskaan ainoa, muutkin onneksi paiskivat yöllä hommia. Mun pitää kyllä kohta laittaa töpinää näppäimiin, että saan tehtyä tän.

3.06
Mitähän mä kertoisin...

3.20
Nyt mä juutuin! Apua! Oon kirjottanu jumalattomasti motiivista, mut nyt oon unohtanu, et miten se liittyy kysymykseen! Paniikki, paniikki!

4.21
Noniin! Nyt tulostin esseen, sanoja 16 liikaa ja conclusion puuttuu mutta alanpas läpilukemaan tätä. Muutamia muitakin painamassa yötä - yksi nukkuukin tuolla nurkassa.

4.29
Ruoka-aika. Kylmäsavulohi-mozzarella-tomaatti-kurkku-salaattia.

5.23
Olipa taas turha postaus :D Sain esseen siis suurin piirtein valmiiksi, hyvä minääää! Korjaukset ja conclusion ja yhden argumentin terävöittäminen on tarpeen, mutta sitten on valmis - ja vielä 5 päivää etuajassa! Score. Nyt kipitän bussille, soronoo!

4 kommenttia:

 1. Mitä? Viisi päivää etuajassa? :) Mulla jää aina vikaan iltaan ja -yöhön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no joo.. Toi olikin poikkeus, joka vei sitten mehut. Katsotaan, mitä seuraavalle käy. :P

   Poista
 2. Täysin epärelevantti juttu, mutta mulla olis NIIIIIN pitänyt olla tollanen t-paita viime vuonna! :)

  VastaaPoista