sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kiire kiire

Heippa hei.

Eipä ole musta kuulunut eikä tule kuulumaankaan. Alla olevat kuvat näyttänevät, missä mennään. Koululla ollaan joka ikinen päivä. Joka ikinen päivä pitää kirjoittaa 500-1000 sanaa. Aikaa muutama viikko. Välissä Suomi-"loma" ja siitä eteenpäin sitten revisionia. Mutta mutta! Kaikki tämä on ohi 15.5., huuurrraaa! Tosin se samalla tarkoittaa, että Britanniaa on jäljellä alle 2 viikkoa. Sen jälkeen Suomi 3-4 kuukaudeksi ja siitä sitten Irlantiin 12 kuukaudeksi. Sen jälkeen? Jaa'a, aika näyttää!

Mulla ei tällä hetkellä ole Facebookia enkä ole alkoholia maistanutkaan 2,5 kuukauteen enkä aio ottaakaan ennen kuin disse on tehty. Jos ajankohtaisempia kuulumisia haluaa, mut löytää twitterista @sonjahu. Mun twiitit on suorassa suhteessa työn määrään: mitä enemmän töitä, sitä enenmmän twiittejä. Procrastination, woohoo.

Nyt myös väsyttää niin paljon, etten jaksa miettiä, miten saan tuon alimman kuvan käännettyä... Lähettäkää mulle kannustavia sanoja, siellä on varmaan ainakin muutama kohtalotoveri, onhan? Tai no, ei varmaan ole kun ne kohtalotoveritkaan eivät ehdi blogeja lukea tai kirjoitella...

Lupaan, että toukokuussa tulee kivempaa tekstiä! Siihen asti, moroo!2 kommenttia:

  1. tsemppiä sonja! en osaa ees kuvitella mikä stressi sulla on kun mulla pelkästään parista loppuesseestä ja pää lahjoamispisteessä. ehkä joku päivä ehittäs pitää kirjottelujen välissä tee-hetki kampuksel? :)

    VastaaPoista
  2. Heippa, tää tulee nyt ihan randomilla mutta osaatko arvioida/rinnastaa omiin arvosanoihisi, että millaiset mahikset mulla on päästä britteihin opiskelemaan suht hyvään yliopistoon (ei nyt ihan Oxford tai Cambridge), kun yo-rivi näyttää tältä: E, E, M, M, M, M.

    VastaaPoista