keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Mitä kuuluu, Sonja?

Kiitos kysymästä, oikein hyvää. Mitäs sitten olen tässä kuukauden päivät puuhaillut? Noh, aika paljon.
Joulun vietin Suomessa, ja rapsuttelin kisua. Kisu tosin ei tykkää musta yhtään, ihme tyyppi. Yks yö peittelin sen ja se nukku siinä kolmisen tuntia. Oli pakko käydä katsomassa välillä, onko se elossa tai jumissa. Ei ollut, nautti vain peitosta.
Äiti lähetti mulle uuden tabloid-Hesarin ja sain sen käsiini eilen. Olipa muuten kummallista. Onneksi luin sitä bussissa, lievensi shokkia kun heti huomasi, kuinka kätevä se on.
Pari viikkoa sitten kävin tekemässä tuota edellisen postauksen filmiä eli syömässä ensimmäisen ja viimeisen englantilaisen aamiaisen. Sienet eivät koskaan ole inspanneet ja pavut olivat jotain kamalaa. Muuten ihan ookoo. :D Toi oli mun bucket-listalla, olihan nyt ihan pakko toi kokeilla kerran!
Tällä viikolla sain ensimmäiset tulokset viime jaksolta. Toinen oli älytön yllätys, tai no oli se toinenkin. Toinen hyvässä ja toinen pahassa. Mikä perkele siinä on, että en saa Kantilla hyvää arvosanaa? Nyt kompastuin suoraan omaan nokkeluuteeni. Aijai. Toinen kuitenkin meni firstin arvoisesti, jiiihaa!
Jos joku ei ole vielä huomannut, niin täällä on satanut lunta. Eli koko maa on ollut aivan sekaisin. Perjantaina kävelin keskustaan, koska kaikki bussit oli peruttu vaarallisten olosuhteiden takia. Oli hieman huvittavaa katseltavaa ikkunasta, kun porukka yrittää tehdä mäkilähtöjä. Voi poloisia. Ja aurojahan täällä ei todennäköisesti ole eli jos joku kysyy, et kuinka monta brittiä tarvitaan tekemään lumitöitä niin yltä löytyy vastaus.
Perjantaina oli koulut peruttu ja toimistot suljettu. Bristolissa kaikki suuntasivat leikkimään märkään hankeen ja Brandon Hillillä esimerkiksi oli enemmän porukkaa kuin vappuna Kaivarissa. Siellä laskettiin lumilaudoilla ja aaltopahveilla, ja kaikella sen välillä. Molempien yliopistojen snowsport clubit olivat tietenkin paikalla.
Toisaalta lumen tulo tarkoittaa myös maailmanloppua, eikö totta. Kaupat tyhjenivät aika tehokkaasti leivästä ja maidosta. Jos maailmanloppu tulisi, niin en mä ainakaan paahtoleipää nälkään ostaisi...
Eilen yliopistolla vietettiin Refreshers' Fairia ja meidän Nordic Baltic Network pisti pystyyn photoboothin eli porukka pääsi pukeutumaan viikingiksi, blondiksi tai joulupukiksi. Tässä kuvassa ovat mun sihteeri ja taloudenhoitaja, jotka muodostavat myös Team Sonjan - maaliskuussa nimittäin pyrin Students' Unionin Vice President for Community & Welfare! Jos jollakin on erinomaisia kamppanjavinkkejä, äkkiä kommentoimaan! Kasa muumitikkareita on jo tilattu Suomesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti