maanantai 27. elokuuta 2012

This is where you came to become

Terkkuja New Yorkista, y'all!

Kärsin luonnollisesti hienoisesta jet lagista, eli tänään ponkaisin ylös kello 5.42. Vajaat kaksi tuntia jaksoin hengata sängyssä ja koneella, mutta sitten suuntasin raukean Manhattanin aamuun. Se, joka sanoo, ettei New York koskaan nuku, valehtelee. Kyllä se ainakin sunnuntaiaamuna nukkuu! Käppäilin tästä hotellilta YK:n päämajalle ja kävin vähän katselemassa reittiä huomista varten. Mun hotelli on todella hyvällä paikalla sekä turismin että työpajan kannalta. Pod 39 on hotellin nimi ja muutenkin ihan paras valinta. Huone on pieni, mutta enpä mä yksin tarvitse tilaa! Kaikki on puhdasta ja vasta sisustettua, ja palvelu pelaa. Katolla on myös ihan mieletön kattoterassibaari. Suosittelen!
Muuten New York ei ole tällä kertaa liioin säväyttänyt. Kävin täällä perheen kanssa vuonna 2008 ja silloin teki suuremman vaikutuksen. Nyt oon kävellyt ihan hulluna ympäriinsä, jalat on aivan muussina. Menin aamusta pitkin Broadwaytä ja päädyin Macy'sille heti sen auettua. Siis en kestä, mikä helvetti sekin oli! Aivan kamala. En meinannu löytää pois sieltä, se oli ihan hirveetä. Eikä sisällä edes mitään ostettavaa - ne design-tuotteetkin oli aivan mauttomia. Muutenkin lähtisin mieluummin Lontooseen shoppailureissulle kuin tänne.

Mutta jotta nyt ei ihan hirveen negatiivinen kuva tulisi, niin onhan tää nyt joka tapauksessa pirun siistiä. Hei, tää on New York! Vähän on yksin yksinäistä, mutta oon silti superonnellinen. Täällä on todella kuuma ja ihana sää. Yay :)

2 kommenttia:

  1. Ota paljon kuvia ja ois kiva jos tekisit postauksen, et mitä kaikkea siellä kannattaa nähdä ja missä syödä jne... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin vähän huonosti kuvia ja enkä edes kiinnittänyt huomiota, missä söin - yritän kuitenkin parhaani ja kirjoittaa jotain fiksua :))

      Poista