maanantai 21. toukokuuta 2012

Q&A

Koska oon ollut laiska ja koska nyt oon vielä laiskempi (eli pakoilen IR teorioita), vastaan yhteen haasteeseen ja kahteen tunnustukseen jotka olen saanut kuluneen kevään aikana. :) Kiitos näistä ja superpahoittelut, jos en oo huomannut muita mahdollisia haasteita tms? Tarvitaan siis 7 random faktaa ja 10 kysymystä, ja alla lopputulos :) Ja kuvina kissakuvia. Kuka nyt ei rakastaisi kissakuvia.

1. Jos ei lasketa läheisiä ihmisiä tai ruokia, mikä on se asia, mitä kaipaat Suomesta?
Toimivia virastoja ja palveluita. Ookei, nyt joku nauraa, että Kelako muka toimiva, mutta Suomessa kaikki asiat vaan toimivat niin paljon sujuvammin. Ihan kaikki.

2. Mikä on elämäsi suurin unelma, sellainen, minkä toteuttaminen on mahdollista?
No seuraava on päästä maisteriohjelmaan jonnekin, sitä seuraava taas perhe.

3. Jos katsot elämääsi viisi vuotta takseepäin ja viisi vuotta eteenpäin, mitkä asiat sua noissa vaiheissa vielä yhdistää ja mikä on taas muuttunut aivan päälaelleen?
18-vuotiaana olin kyllä ihan pihalla. Tai en tehny mitään rebeliä, mutta arvot ja usko ja muut oli aivan sekaisin. En nyt vieläkään ehkä ole ihan rationaalinen sisäisesti, mutta pitkä matka on tultu. Niin, ja onhan tässä siis maatakin vaihdetu välissä..

28-vuotiaana toivottavasti olen jo päässyt asettumaan jonnekin, ja pienessä (tylsäkin kelpaa) uraputkessa. Tärkeintä olisi, että pääsisi asetumaan ja tuntisi olon rauhalliseksi.
4. Mikä on sellainen asia mikä saa sut nousemaan takaisin jaloilles, kun oot mogannut pahimman kerran?
No ei mikään. Sit ku mokaan ni sit siinä vellotaan. Aika siis taitaa olla mulle se ainoo.

5. Mikä on suurin saavutuksesi elämässä?
Mun kaveri yritti just uskotella mulle, että oon saavuttanu vaikka mitä, mut en mä oikeen osaa sellasia konkreettisia juttuja listata. Ne on ne pienet saavutukset - uskaltaa väitellä politiikasta englanniksi, uskaltaa puhua MUNissa. Uskaltaminen siis.

6. Jos saisit kokonaisen vuoden palkkasi käyttöön nyt, mitä tekisit?
Lähtisin reissuun ja aika nopeasti. Reissaisin itä- ja etelä-Afrikassa, for sure. Sitten varmaan menisin töihin takas.

7. Mihin sulle rakkaaseen paikkaan veisit/olet vienyt sulle tärkeän henkilön? 
Mulla on yks kaveri, kenen kanssa haluaisin kiertää koko maailman. Mulla tärkeät asiat ei oikein kulminoidu yhteen paikkaan, että lähinnä se on sellanen tunne, että haluan hänen näkevän ne paikat.. You know?

8. Jos saisit tehdä yhden muutoksen asuinmaahasi, mikä se olisi?
YKSI? No ei riitä. Alotetaan vaikka siitä, että nuoret pitää opettaa tavoittelemaan sivistystä ja fiksuutta. Täällä on ihan liian suotavaa olla typerä.

9. Kenet julkisuuden henkilön haluaisit tavata ja miksi?
En ketään. En tykkää edes haastatella julkkiksia. Siinä tulee aina sellanen tyhmä tunne, että joo, mä tiedän susta kaiken, mut sä et tiedä musta mitään. Eih.

10. Sun lempparilaini jostain leffasta?
Ihan mitä vaan Pitkä Kuuma Kesästä. Ja jotain ihanaa, mitä Kiera Knightleyn Pride&Prejudice-version Darcy sanoo. Ah.
Ja sitten ne 7 faktaa...

1. Poppi on parasta. Kuuntelen siivotessa, pukiessa ja meikatessa ihan kamalaa musiikkia. Ja autoa ajaessa. Mitä imelämmät sanat, sen parempi. Sit rentoutuessa kuuntelen somewhat normaalimpaa musiikkia.

2. Oon koukussa tetrikseen. Ihan uskomattomassa koukussa. Tuijotan sarjoja ja samalla pelaan tetristä. Mikään muu ei rentouta niin hyvin. Oon samalla myös procrastinationin mestari.

3. Mun salaiset - okei, ei niin hirveen salaiset - tyylipaheet on kaikki kiiltävät vaatteet ja neonvärit.

4. Nyt tulee tylsin fakta, alkaa ideat loppua kesken: Oon käynyt Ruotsissa, Norjassa, Briteissä, Irlannissa, Jenkeissä, Meksikossa, Kiinassa, Australiassa, Thaimaassa, Intiassa, Egyptissä, Turkissa, Kreikassa, Tunisiassa, Espanjassa, Belgiassa, Unkarissa, Gambiassa ja Virossa. Tähän on laskettu maat, jossa muistan viettäneeni aikaa, eli ei mitään vauvareissuja tai lentokenttäpysähdyksiä.

5. Oon maailman surkein kämppis. Mun huone on ihan kamalassa kunnossa, en ikinä tiskaa, imuroinkin vaan sillon tällön. En ymmärrä, miten ihanaiset Marina ja Noora kestää mua :D

6. Oon koukussa myös Tweettaukseen.

7. En ole maistanut koskaan tupakkaa. Yeah, I'm a wild one.

The end.

3 kommenttia:

 1. Ahhahahah repesin kasin kohdalla: "Täällä on ihan liian suotavaa olla typerä." Loistavasti kiteytetty ja niin totta! (tänään mun kämppis oli ihan häkellyksissä kun sille kerrottiin että läheinen lahti on merta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sano muuta.. Siis munkin kurssilla (joka on siis ainakin oman käsitykseni mukaan melko intellektuelli ja vaatii tietyntasoista syvyyttä ihmiseen) on muijia, joiden tweetit koostuu kuntosali- ja Made in Chelsea -päivityksistä. Hurraa :D

   Poista
 2. mmmm twitter

  irkuissa myös huolestuttavan suotavaa olla typerä. mun luokkakavereista (toimittajaopiskelijoita) oli ihan okei et ne esim ei ollu kuullu vaiks wikileaksista koskaan ja et ne ei lue uutisia.

  VastaaPoista